Πολιτική Προστασίας Απορρήτου & Προσωπικών Δεδομένων Ιστοσελίδας

 

Πολιτική Προστασίας Απορρήτου & Προσωπικών Δεδομένων Ιστοσελίδας

Τελευταία Επικαιροποίηση: Δεκέμβριος 2020

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Ο Διαδικτυακός Τόπος http://www.trigonis.gr  εφεξής η «Ιστοσελίδα», τελεί υπό τη διαχείριση της Εταιρείας ΑΦΟΙ ΤΡΙΓΩΝΗ Α.Ε.Β.Τ.Ε. (εφεξής η «Εταιρεία») που εδρεύει στον Ασπρόπυργο Αττικής (Λ. ΝΑΤΟ 120), η οποία τυγχάνει ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται από εσάς κατά την επίσκεψή σας στον Διαδικτυακό μας τόπο και τη χρήση των διαδικτυακών μας υπηρεσιών, ήτοι όλων των πληροφοριών οι οποίες σας ταυτοποιούν ως πρόσωπα ή μπορούν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα ή έμμεσα.

H Εταιρεία αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη σοβαρότητα την προστασία του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων σας και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια και την τήρηση της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών που αφορούν τους επισκέπτες / χρήστες της Ιστοσελίδας της.

Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων της Ιστοσελίδας μας, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγονται από εσάς, όταν την επισκέπτεστε και όταν κάνετε χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών της, τη χρήση αυτών καθώς και τα δικαιώματά σας.

Η παρούσα Πολιτική υπέχει θέση ενημέρωσης των υποκειμένων των δεδομένων σύμφωνα με τα άρθρα 13-14 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων της ΕΕ 679/2016. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική και εν γένει με τον τρόπο που η Εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

 

Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα κατά την επίσκεψη και η αλληλεπίδρασή σας με την Ιστοσελίδα μας

H παρούσα Ιστοσελίδα είναι κατά κύριο λόγο ενημερωτικού περιεχομένου, ως εκ τούτου, η απλή περιήγηση σε αυτήν δεν απαιτεί από τον επισκέπτη την παροχή / εισαγωγή προσωπικών δεδομένων. Ωστόσο, με μόνη την επίσκεψη και περιήγηση στην Ιστοσελίδα μας μπορεί να συλλεχθούν αυτόματα ορισμένες πληροφορίες, οι οποίες μπορούν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα ή έμμεσα, όπως είναι:

·         Η διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (ΙΡ address) του υπολογιστή σας,

·         Ο τύπος του προγράμματος περιήγησης (browser) και το λειτουργικό σύστημα,

·         Οι ιστοσελίδες που επισκεφθήκατε αμέσως πριν και μετά από την επίσκεψή σας στην σελίδα,

·         Η ταχύτητα της σύνδεσης και πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα λογισμικού που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή,

·         Βασικές πληροφορίες σύνδεσης με το διακομιστή και

·         Πληροφορίες που συλλέγονται μέσω HTML cookies, Flash cookies, web beacons και άλλων παρόμοιων τεχνολογιών (βλ. «Πολιτική Χρήσης Cookies»).

 

Πληροφορίες που μας Παρέχετε με τη Συγκατάθεσή σας

-      Φόρμα Επικοινωνίας:

Ο επισκέπτης / χρήστης που επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Εταιρεία μέσω της Ιστοσελίδας, καλείται να συμπληρώσει την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας που είναι διαθέσιμη σε αυτήν. Κατά την υποβολή της φόρμας επικοινωνίας και κατόπιν της ρητής συγκατάθεσης του επισκέπτη / χρήστη, συλλέγονται τα εξής στοιχεία: Όνομα, email, αριθμός τηλεφώνου (προαιρετικά) και περιεχόμενο του μηνύματος του χρήστη (σε ελεύθερο κείμενο).

-      Σύνδεση Συνεργατών & Online Παραγγελίες:

Μέσω του συνδέσμου “Sign In” οι συνεργάτες της Εταιρείας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα επιθυμητά προϊόντα και να αποστείλουν την παραγγελία τους άμεσα στην Εταιρεία. Σημειώνεται ότι το εν λόγω σύστημα παραγγελιοληψίας δεν αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων (e-shop), καθώς δεν πραγματοποιείται online πληρωμή των επιλεγέντων προϊόντων.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

 

1.    Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κατά την ως άνω χρήση των διαδικτυακών μας υπηρεσιών, χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που μας παρέχετε οικειοθελώς για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, ανάλογα με το περιεχόμενο του αιτήματός σας.

2.    Για να τηρήσουμε αρχείο με τα βιογραφικά σας σημειώματα

Εφόσον μας αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα με σκοπό την επίτευξη τυχόν συνεργασίας μας, θα επικοινωνήσουμε μαζί μας κάνοντας χρήση των στοιχείων επικοινωνίας που έχετε δηλώσει.

3.    Στο πλαίσιο της συμβατικής μας σχέσης

Για όσους είναι ήδη συνεργάτες με την Εταιρεία, διαχειριζόμαστε τα στοιχεία της σύνδεσής σας προς εξυπηρέτηση της ήδη υπάρχουσας συμβατικής μας σχέσης.

4.    Για Στατιστική ανάλυση

Για να μάθουμε περισσότερα σχετικά με το πώς χρησιμοποιείται ο Διαδικτυακός μας Τόπος από τους επισκέπτες αυτού, τηρούμε σε συγκεντρωτική μορφή και αναλύουμε τα δεδομένα που συλλέγουμε. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες, για παράδειγμα, για να παρακολουθήσουμε και να αναλύσουμε τη χρήση του Ιστότοπου, για να ενισχύσουμε τη λειτουργικότητά του και για να διαμορφώσουμε καλύτερα το περιεχόμενο και το σχεδιασμό του ανάλογα με τις ανάγκες των επισκεπτών μας.

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ

Χρησιμοποιώντας την παρούσα Ιστοσελίδα και με την επιφύλαξη των διατάξεων της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων .

Η συγκατάθεσή σας μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της μέχρι τότε επεξεργασίας των δεδομένων σας που έγινε επί τη βάσει αυτής. Εάν επιθυμείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, παρακαλείσθε όπως μας απευθύνετε σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Όσον αφορά τις πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα από την περιήγησή σας στο Διαδικτυακό μας τόπο, παρακαλείσθε όπως απόσχετε από την επίσκεψη αυτού, εάν δεν επιθυμείτε τη συλλογή κι επεξεργασία των πληροφοριών αυτών.

ΑΝΗΛΙΚΟΙ

Κατά τη συλλογή πληροφοριών απευθείας από εσάς, λαμβάνουμε την κατάλληλη μέριμνα προκειμένου να διακριβώσουμε ποιες από τις συλλεγόμενες προσωπικές πληροφορίες αφορούν ανήλικους. Σε κάθε περίπτωση, εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 15 ετών χωρίς επαληθεύσιμη γονική συναίνεση σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 8 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων της ΕΕ 679/2016 και στο άρθρο 21 του Ν. 4624/2019, θα διαγράψουμε τις πληροφορίες από τη βάση δεδομένων μας το συντομότερο δυνατό. Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να έχουμε συλλέξει πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 15 ετών, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εταιρεία στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Η Εταιρεία σέβεται το δικαίωμά σας να προστατεύονται το απόρρητό σας και οι πληροφορίες που σας αφορούν και για τον λόγο αυτό χρησιμοποιεί τις πληροφορίες αυτές αποκλειστικά για τους προαναφερόμενους σκοπούς. Η Εταιρεία δεν κοινοποιεί, δεν διαβιβάζει και δεν καθιστά τις πληροφορίες που σας αφορούν προσιτές σε τρίτους, παρά μόνον εφόσον αυτό απαιτείται για την εκπλήρωση των περιγραφόμενων στην παρούσα Πολιτική σκοπών επεξεργασίας.

Ενδέχεται να καθιστούμε πληροφορίες σχετικά με εσάς διαθέσιμες σε άλλες εταιρείες, εφαρμογές ή πρόσωπα στις περιστάσεις που αναφέρονται παρακάτω:

§  Μπορεί να κοινοποιούμε σε τρίτα μέρη συγκεντρωτικές πληροφορίες ή πληροφορίες που δεν σας ταυτοποιούν άμεσα, για να μπορέσουμε να αναπτύξουμε το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες της Ιστοσελίδας μας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν κοινοποιούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία επικοινωνίας σας σε τρίτα μέρη για το σκοπό αυτό

§  Μπορεί να χρησιμοποιούμε ή να χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον τρίτα μέρη για την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με την Ιστοσελίδα μας, όπως διαχείριση της βάσης δεδομένων, παροχή υπηρεσιών συντήρησης, επεξεργασία δεδομένων και διανομή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνυμάτων κειμένου. Αυτά τα τρίτα μέρη θα έχουν πρόσβαση στις απολύτως απαραίτητες πληροφορίες που σας ταυτοποιούν, μόνο για την εκτέλεση των παραπάνω καθηκόντων τους για λογαριασμό μας και με ρητές συμβατικές δεσμεύσεις ως προς την προστασία του απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων σας

§  Μπορεί να κοινοποιούμε πληροφορίες για εσάς για να διερευνήσουμε, αποτρέψουμε ή προβούμε σε ενέργειες σχετικά με παράνομες δραστηριότητες, εάν υπάρχουν υποψίες για έκνομη συμπεριφορά ή αξιόποινες πράξεις σε βάρος δικαιωμάτων και έννομων συμφερόντων οποιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου, σε περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας μας ή εάν απαιτείται από το νόμο, καθώς και σε άλλες περιπτώσεις στις οποίες θεωρούμε καλόπιστα ότι η κοινοποίηση των πληροφοριών είναι απαραίτητη

§  Μπορεί να κοινοποιούμε πληροφορίες που σας αφορούν για να απαντήσουμε σε δικαστικές κλητεύσεις, εντάλματα ερευνών, δικαστικές διαδικασίες, δικαστικές εντολές, νομικές διαδικασίες ή άλλα μέτρα επιβολής του νόμου από οποιαδήποτε αρμόδια αρχή, περιλαμβανομένης της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και των Εποπτικών Αρχών Προστασίας Δεδομένων άλλων κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και για να κατοχυρώνουμε και να προασπίζουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας ή για να αντικρούουμε αξιώσεις εις βάρος μας.

 

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τρίτα μέρη μπορεί να συλλέγουν κατά τρόπο ανεξάρτητο δεδομένα σχετικά με εσάς, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP σας και πληροφοριών σχετικά με τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε και των συνδέσεων στις οποίες κάνετε κλικ, μέσω των cookies, των «κλικ» σε συνδέσεις ή άλλων μέσων κατά την επίσκεψή σας. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την «Πολιτική Χρήσης Cookies».

ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Η Εταιρεία θα τηρεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει μέσω της Ιστοσελίδας της για το απολύτως απαραίτητο χρονικό διάστημα για την εκπλήρωση των ανωτέρω σκοπών επεξεργασίας και των έννομων υποχρεώσεών της. Εφόσον ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας στη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας από τα ηλεκτρονικά και φυσικά μας αρχεία, εκτός εάν η τήρηση αυτών καθίσταται απαραίτητη σε συμμόρφωση με νόμιμη υποχρέωσή μας ή για την άσκηση, θεμελίωση ή υπεράσπιση δικαιωμάτων ή έννομων συμφερόντων μας ενώπιον δικαστικών αρχών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας είναι για εμάς απόλυτη δέσμευση. Για να το πετύχουμε αυτό, εφαρμόζουμε όλα τα σύγχρονα και κατάλληλα για τους σκοπούς της επεξεργασίας τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, την ανταπόκριση και επάρκεια των οποίων ελέγχουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα , όπως:

Πρωτόκολλο Ασφαλείας SSL (Secure Sockets Layer): Το Πρωτόκολλο Ασφαλείας SSL που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στην Ιστοσελίδα μας, είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη (client, ή αλλιώς τερματικού, όπως π.χ. Η/Υ) και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά την μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλοιωθεί κατά την μεταφορά.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

 

Μπορείτε να ασκήσετε, κατά περίπτωση, τα εξής δικαιώματα:

Το δικαίωμα πρόσβασης, για να μάθετε ποια δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε, για ποιο σκοπό και τους αποδέκτες αυτών,
Το δικαίωμα διόρθωσης, για να διορθωθούν τυχόν ελλείψεις ή ανακρίβειες των δεδομένων σας,
Το δικαίωμα διαγραφής ή αλλιώς «δικαίωμα στη λήθη», για να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αρχεία μας, εφόσον όμως η επεξεργασία τους δεν είναι πλέον απαραίτητη ή η διατήρηση των δεδομένων σας δεν απαιτείται προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις έννομες υποχρεώσεις μας ή για την προάσπιση των έννομων συμφερόντων μας ενώπιον των Δικαστηρίων,
Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, σε περίπτωση αμφισβήτησης της ακρίβειας των δεδομένων σας και μέχρι την επαλήθευσή της,
Το δικαίωμα φορητότητας, για να λάβετε τα δεδομένα σας σε δομημένο και κοινώς χρησιμοποιούμενο μορφότυπο,
Το δικαίωμα εναντίωσης, εάν δεν επιθυμείτε τη χρήση των δεδομένων σας για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης των υπηρεσιών μας, περιλαμβανομένης και της εναντίωσης στην κατάρτιση προφίλ. (Σας ενημερώνουμε σε κάθε περίπτωση ότι η Ιστοσελίδα μας δεν προβαίνει σε κατάρτιση προφίλ επί τη βάσει αυτοματοποιημένων μεθόδων επεξεργασίας των δεδομένων σας).
 

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας παρακαλείσθε όπως μας αποστείλετε αντίστοιχο αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η Εταιρεία θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί σε κάθε σχετικό αίτημά σας εντός τριάντα (30) ημερών από την παραλαβή του. Ωστόσο, σε περίπτωση που λόγω πολυπλοκότητας του αιτήματός σας ή λόγω του όγκου των πληροφοριών δεν είναι δυνατή η ικανοποίηση του αιτήματός σας εντός τριάντα ημερών, η Εταιρεία δεσμεύεται να σας ενημερώσει μέσα στην παραπάνω προθεσμία εγγράφως για τους λόγους της καθυστέρησης και να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση του αιτήματός σας το συντομότερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση εντός δύο (2) επιπλέον μηνών.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην ικανοποιήσει το αίτημά σας, στην περίπτωση που αυτό κριθεί προδήλως αβάσιμο ή υπερβολικό, ενημερώνοντάς σας σχετικά με τους λόγους της μη ικανοποίησης αυτού.

Σε κάθε περίπτωση, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Πολιτική Χρήσης Cookies
 

Σκοπός

Ο πρωταρχικός στόχος αυτής της Πολιτικής είναι να δώσει γενικές κατευθύνσεις για τα θέματα χρήσης των cookies στον ιστότοπο: http://trigonis.gr.

 

Εισαγωγή

Τι είναι τα cookies και για ποιους λόγους χρησιμοποιούνται

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται από τον browser στον υπολογιστή, στο tablet, στο κινητό τηλέφωνο και γενικά στη συσκευή με την οποία κάποιος περιηγείται στον ιστότοπο http://trigonis.gr.

 

Κάθε cookie περιέχει πληροφορίες όπως το όνομα της Ιστοσελίδας από την οποία προέρχεται, τη «διάρκεια ζωής» του (δηλαδή πόσο καιρό θα παραμείνει στη συσκευή), και μια τιμή, που είναι συνήθως ένας αριθμός. Τα cookies είναι μοναδικά για το κάθε πρόγραμμα περιήγησης ιστού (π.χ. Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari κτλ.) και περιέχουν ανώνυμες πληροφορίες, οι οποίες αφορούν τις ιστοσελίδες που επισκέφτηκε ο χρήστης καθώς και τις συσκευές που χρησιμοποίησε. Επίσης, επιτρέπουν στους ιστότοπους να αποθηκεύουν τις προτιμήσεις του επισκέπτη (όπως π.χ. τα στοιχεία σύνδεσης -login-, τη γλώσσα κ.α.).

 

Ο νόμος αναφέρει ότι μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα cookies στη συσκευή του χρήστη, εφόσον αυτά είναι απολύτως αναγκαία για τη λειτουργία της ιστοσελίδας. Για όλους τους άλλους τύπους cookies χρειαζόμαστε την άδεια του χρήστη, ουσιαστικά είναι απαραίτητη η συγκατάθεση του χρήστη. Ο εκάστοτε χρήστης - επισκέπτης - συνδρομητής μπορεί να αλλάξει ή να καταργήσει τη συναίνεσή του ανά πάσα στιγμή μέσω της Δήλωσης για τα Cookies στην ιστοσελίδα μας.

 

Στην παράγραφο 5 του άρθρου 4 ν. 3471/2006, όπως αυτή τροποποιήθηκε από το ν. 4070/2012, ορίζεται ότι η εγκατάσταση των «cookies» «επιτρέπεται μόνο αν ο συνδρομητής ή χρήστης «έχει δώσει τη συγκατάθεση του μετά από σαφή και εκτενή ενημέρωση κατά την παρ. 1 του άρθρου 11 του ν. 2472/1997, όπως ισχύει».

 

Αυτό το σύστημα είναι γνωστό και ως «opt-in», σε αντιδιαστολή με το σύστημα «opt-out» που ίσχυε πριν από την τροποποίηση της Οδηγίας 2002/58/ΕΚ και επέτρεπε την εγκατάσταση των «cookies» χωρίς τη συγκατάθεση του συνδρομητή ή χρήστη, εφόσον ο τελευταίος έχει προηγουμένως ενημερωθεί και δεν έχει εναντιωθεί στην επεξεργασία.

 

Επομένως, σύμφωνα με τα παραπάνω, ο πάροχος μιας υπηρεσίας μέσω διαδικτύου ή κάποιος τρίτος (π.χ. διαφημιστικό δίκτυο που προωθεί προϊόντα του μέσω της ιστοσελίδας ενός online καταστήματος), μπορεί να εγκαταστήσει ένα «cookie» μόνον εφόσον έχει εξασφαλίσει τη συγκατάθεση του συνδρομητή ή χρήστη μετά από προηγούμενη κατάλληλη ενημέρωσή του.

 

Η χρήση των cookies διευκολύνει τον Διαδικτυακό Τόπο να απομνημονεύει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη του χρήστη, συλλέγοντας χρήσιμα στοιχεία για τις προτιμήσεις αναζήτησης που έχει ήδη πραγματοποιήσει σε προηγούμενες επισκέψεις του στην Ιστοσελίδα. Έτσι, η εμπειρία αναζήτησης θα είναι βελτιωμένη την επόμενη φορά που ο χρήστης επισκεφτεί ξανά τον ιστότοπο. Επιπλέον, τα cookies βοηθούν στον έλεγχο της απόδοσης και της επισκεψιμότητας του Διαδικτυακού Τόπου, βελτιώνοντας την παρουσίαση και το περιεχόμενό του, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των επισκεπτών του.

 

Τύποι των Cookies

Οι τύποι των cookies που χρησιμοποιούνται στον Ιστότοπο της ΑΦΟΙ ΤΡΙΓΩΝΗ Α.Ε.Β.Τ.Ε. περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω:

 

Cookies Summary for http://www.trigonis.gr 

Scan date: 16/10/2020 - Domain name: trigonis.gr - Server location: Finland - Cookies in total: 15

 

Category: Statistics (4)
Statistic cookies help website owners to understand how visitors interact with websites by collecting and reporting information anonymously.

 

COOKIE NAME PROVIDER TYPE EXPIRY
_ga trigonis.gr HTTP 2 years
First found URL: https://trigon is.gr/el/
Cookie purpose description: Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.
Initiator: Script tag, page source line number 257
Source: https://www.google-analytics.com/analytics.js
Data is sent to: United States (not adequate)
Blocked until accepted by user: No

_gat trigonis.gr HTTP 1 day
First found URL: https://trigon is.gr/el/
Cookie purpose description: Used by Google Analytics to throttle request rate
Initiator: Script tag, page source line number 257
Source: https://www.google-analytics.com/analytics.js
Data is sent to: United States (not adequate)
Blocked until accepted by user: No

_gid trigonis.gr HTTP 1 day
First found URL: https://trigon is.gr/el/
Cookie purpose description: Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.
Initiator: Script tag, page source line number 257
Source: https://www.google-analytics.com/analytics.js
Data is sent to: United States (not adequate)
Blocked until accepted by user: No

vuid vimeo.com HTTP 2 years
First found URL: https://trigon is.gr/el/
Cookie purpose description: Collects data on the user's visits to the website, such as which pages have been read.
Initiator: Iframe, page source line number 379
Source: https://player.vimeo.com/video/66882085
Data is sent to: United States (not adequate)
Blocked until accepted by user: No
Cookie scan report - 1/3

Category: Marketing (10)
Marketing cookies are used to track visitors across websites. The intention is to display ads that are relevant and engaging for the individual user and thereby more valuable for publishers and third-party advertisers.

COOKIE NAME PROVIDER TYPE EXPIRY
IDE doubleclick.net HTTP 1 year
First found URL: https://trigon is.gr/el/
Cookie purpose description: Used by Google DoubleClick to register and report the website user's actions after viewing or clicking one of the advertiser's ads with the purpose of measuring the efficacy of an ad and to present targeted ads to the user.
Initiator: Iframe, page source line number 318
Source: https://www.youtube.com/embed/lmt5fq1ixn a
Data is sent to: United States (not adequate)
Blocked until accepted by user: No

test_cookie doubleclick.net HTTP 1 day
First found URL: https://trigonis.gr/el/
Cookie purpose description: Used to check if the user's browser supports cookies.
Initiator: Iframe, page source line number 318
Source: https://www.youtube.com/embed/lmt5fq1ixna
Data is sent to: United States (not adequate)
Blocked until accepted by user: No

VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com HTTP 179 days
First found URL: https://trigonis.gr/el/
Cookie purpose description: Tries to estimate the users' bandwidth on pages with integrated YouTube videos.
Initiator: Iframe, page source line number 318
Source: https://www.youtube.com/embed/lmt5fq1ixn a
Data is sent to: United States (not adequate)
Blocked until accepted by user: No

YSC youtube.com HTTP Session
First found URL: https://trigonis.gr/el/
Cookie purpose description: Registers a unique ID to keep statistics of what videos from YouTube the user has seen .
Initiator: Iframe, page source line number 318
Source: https://www.youtube.com/embed/lmt5fq1ixn a
Data is sent to: United States (not adequate)
Blocked until accepted by user: No

yt-remote-cast-installed youtube.com HTML Session
First found URL: https://trigonis.gr/el/
Cookie purpose description: Stores the user’s video player preferences using embedded YouTube video
Initiator: Iframe, page source line number 318
Source: https://www.youtube.com/embed/lmt5fq1ixn a
Data is sent to: United States (not adequate)
Blocked until accepted by user: No

yt-remote-connected-devices youtube.com HTML Persistent
First found URL: https://trigonis.gr/el/
Cookie purpose description: Stores the user’s video player preferences using embedded YouTube video
Initiator: Iframe, page source line number 318
Source: https://www.youtube.com/embed/lmt5fq1ixn a
Data is sent to: United States (not adequate)
Blocked until accepted by user: No

yt-remote-device-id youtube.com HTML Persistent
First found URL: https://trigonis.gr/el/
Cookie purpose description: Stores the user’s video player preferences using embedded YouTube video
Initiator: Iframe, page source line number 318
Source: https://www.youtube.com/embed/lmt5fq1ixn a
Data is sent to: United States (not adequate)
Blocked until accepted by user: No

yt-remote-fast-check-period youtube.com HTML Session
First found URL: https://trigonis.gr/el/
Cookie scan report - 2/3
Cookie purpose description: Stores the user's video player preferences using embedded YouTube video
Initiator: Iframe, page source line number 318
Source: https://www.youtube.com/embed/lmt5fq1ixn a
Data is sent to: United States (not adequate)
Blocked until accepted by user: No

yt-remote-session-app youtube.com HTML Session
First found URL: https://trigonis.gr/el/
Cookie purpose description: Stores the user's video player preferences using embedded YouTube video
Initiator: Iframe, page source line number 318
Source: https://www.youtube.com/embed/lmt5fq1ixn a
Data is sent to: United States (not adequate)
Blocked until accepted by user: No

yt-remote-session-name youtube.com HTML Session
First found URL: https://trigonis.gr/el/
Cookie purpose description: Stores the user's video player preferences using embedded YouTube video
Initiator: Iframe, page source line number 318
Source: https://www.youtube.com/embed/lmt5fq1ixn a
Data is sent to: United States (not adequate)
Blocked until accepted by user: No

Category: Unclassified (1)
Unclassified cookies are cookies that we are in the process of classifying, together with the providers of individual cookies.

COOKIE NAM E PROVIDER TYPE EXPIRY
b9bb35ec5fd37660539295be3d1a9c30 trigonis.gr HTTP Session
First found URL: https://trigonis.gr/el/
Cookie purpose description: Unclassified
Initiator: Webserver
Source: trigonis.gr
Data is sent to: Finland (adequate)
Adequate country under GDPR (EU )
Blocked until accepted by user: No

 

Όταν η Χρήση Cookies Δεν Είναι Επιθυμητή

Σε περίπτωση επιλογής απενεργοποίησης των cookies, ορισμένα μέρη της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην λειτουργούν επαρκώς. Για τη διαχείριση και απενεργοποίηση αυτών, παρέχονται οι σχετικές οδηγίες ανά browser:

Microsoft Edge

Mozilla Firefox 

Google Chrome 

Apple Safari 

Opera

  

Εξαίρεση Από Τις Διαφημίσεις - Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Για την διαχείριση των διαφημίσεων Google που ενδεχομένως να φαίνονται στον Ιστότοπο http://www.trigonis.gr  αλλά και σε άλλους ιστότοπους, αρκεί μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα: https://www.google.com/ads/preferences/?hl=el .. Στην ίδια ιστοσελίδα μπορεί, όποιος το επιθυμεί, να εξαιρεθεί από τις διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος.

 

Η διαχείριση των cookies που χρησιμοποιούνται για τις online διαφημίσεις μπορούν να ρυθμιστούν στους παρακάτω συνδέσμους:

Ρυθμίσεις διαφημίσεων Google:
https://www.google.com/ads/preferences/?hl=el

Διαχείριση cookies διαφημιστικών εταιρειών για την ΕΕ: http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices 
 

Περισσότερες πληροφορίες για τα cookies υπάρχουν διαθέσιμες στον κάτωθι σύνδεσμο: http://www.aboutcookies.org 

 

Επικοινωνία

Σε περίπτωση οποιασδήποτε απορίας αναφορικά με την παρούσα Πολιτική ή γενικότερα, αναφορικά με τη διαχείριση προσωπικών δεδομένων από την Εταιρεία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αλλαγές Στην Παρούσα Πολιτική

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας Πολιτικής, πάντα σύμφωνα με τους εφαρμοστέους κανόνες δικαίου περί προστασίας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων. Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας μας θα πρέπει να διαβάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα την παρούσα Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων για να ενημερώνονται σχετικά με οποιαδήποτε αλλαγή που πραγματοποιείται, ενώ η Εταιρεία δεσμεύεται να προβαίνει στις απαραίτητες ενημερώσεις των επισκεπτών και χρηστών της με κάθε πρόσφορο μέσο, σε συμμόρφωση με τις προϋποθέσεις που θέτει ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ 679/2016 και ο Ν. 4624/2019.

 

© 2015 Trigonis Group. All Rights Reserved. Designed by  ITmaker

Αναζήτηση

Κεντρικό μενού